spawacz.pl

forum spawacza

Dyskusje, opinie i porady dotyczące szeroko pojętej branży spawalniczej
Teraz jest środa, 13 grudnia 2017, 07:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: środa, 27 września 2017, 21:08 
Offline

Dołączył(a): środa, 27 września 2017, 20:45
Posty: 1
Witam. Mam taki problem odnośnie pół automat którego mam dosłownie 7 miesięcy gdy nim spawam w różnych zakresach prądu i posówu drutu strasznie wali odpryskami chodzi ona na dwutlenku więc myślałem na początku że przez to ale inne migomaty które mam w pracy są starsze i mają płynny lekki start i nie strzelają odpryskami te odpryski są najgorsze jak się ma do pospawania materiał z wysoķim naciskiem na estetykę j spawu to aż załamka bierze juz próbowałem wszystkiego ale wraz to samo i nie wiem co z nim zrobić mieliście koledzy po fachu podobne sytuacje ?


Szczegóły postu Ostrzeż użytkownika
Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 8 listopada 2017, 11:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 8 listopada 2017, 10:22
Posty: 2
Gdzieś usłyszałem, że czystość łuski ma spore znaczenie, ale szczerze mówiąc tego nie sprawdzałem (a jeśli łuski to pewnie i łącznika prądowego i gumki).

_________________
http://raco.pl - usługi ślusarskie - Mińsk Mazowiecki


Szczegóły postu Ostrzeż użytkownika
Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Narzędzia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL